Homepoznati pevaciTanja Savić

Tanja Savić

tanja savic

Pevačica Tanja Savić je jedna od najpoznatijih „Zvezda Granda“ koja iza sebe ima brojne hitove i koja je posle duže medijske pauze kada se posvetila porodici nakon udaje za supruga Dušana i preseljenja u Australiju, rešila da se vrati na našu muzičku scenu u velikom stilu, i sada radi na snimanju svog novog albuma, te će u nastavku teksta biti nešto više reči o karijeri i privatnom životu ove prelepe mlade zvezde koja pleni svojim glasom i izgledom.

Svoj prvi album je Tanja Savić snimila 2005. godine pod nazivom „Tako mlada“, i ta naslovna numera je bila njen veliki hit, a pored nje su se izdvojile i pesme – „Minut ljubavi“; „Zašto me u obraz ljubiš“; „Stani tugo“; „Igračka“; „Kao brodovi“; „U godini jedan dan“ (duet sa kolegom Darkom Filipobvićem); „Za moje dobro“.

Mlada pevačica Tanja Savić je za vreme učešća u šou programu „Zvezde Granda“ bila najbolja prijateljica sa Slavicom Ćukteraš, ali to prijateljstvo nije potrajalo, i to navodno zbog tanjinog mešanja u Slavicinu odluku da ostvari romansu sa sašom Žikom jakšićem, pa iako se u medijima u poslednje vreme navodi da su se njih dve pomitile i da su plčanirake duetsku numeru, do toga još uvek nije došlo.

Najpopularnija Tanjina pesma je „Tako mlada

FOLLOW US ON: