Homezvezde grandaSTEFAN KOSMAJAC

STEFAN KOSMAJAC

 

STEFAN KOSMAJAC

Stefan Petrovic ima 18 godina i dolazi iz Sopota. Ucenik je Tehničke škole. Već je imao priliku da se takmici u „Zvezdama Granda“, a da je jako muzikalan dokazuje i to što već godinama svira harmoniku. Sebe opisuje kao stidljivog, iskrenog i upornog momka. Slobodno vreme provodi slušajući muziku, tj. Milančeta Radosavljevica i Sabana Saulica.

KARIJERA

Stefan Petrović Kosmajac koji se plasirao direktno u treci krug “Zvezda Granda” često je “na meti” zirija jer menja devojke. Prosle subote u bekstejdzu ga je bodrila nova devojka Jovana, a kako tvrdi, sa starom je raskinuo jos pre pola godine. Prosle sezone je bilo reci da se cak verio ali prasina se potpuno slegla kad je se u studiju na Kosutnjaku u drugom krugu takmicenja pojavio u pratnji druge lepotice.

Rođendani, punoletstva, razni ispraćaji, male i velike mature, proslave godišnjice mature, sve su to razlozi za slavlje. Za sve ovo, pored dobre organizacije, potreban vam je i vrhunski pevač. Stefan Kosmajac je bas to, vrhunski pevač. Angazujte Stefana Kosmajcadanas , na najlaksi moguči način samo jednim pozivom.

POST TAGS:
FOLLOW US ON: