Homepoznati pevaciSrećko Krečar

Srećko Krečar

Srecko Krecar

Srecko Gajic – Krecar je u rođen 27. oktobra 1980. godine u Kragujevcu. Završio je Prvu kragujevačku gimnaziju, a uporedo je pohađao i Srednju muzičku školu „dr Miloje Milojević“ u Kragujevcu. Muzikom se bavi aktivno od 1996. godine, nastupao je i sarađivao sa mnogim umetnicima naše estrade.

Ne tako davne 2009. godine osniva svoj bend, sa kojim je, kao pevač i klavijaturista, za kratko vreme napravio veliki uspeh.

Svoj prvi album pod nazivom „Pobednik“ izdao je 2013. godine za produkcijsku kuću BN music. Sa tog albuma se izdvojila istoimena pesma „Pobednik“, koja je postala veliki hit. Za nju je uradio i svoj prvi spot.

2016. godine plasira singl „Supersonično“ i postaje izdanje Grand produkcije. Pored mnogo nastupa tokom godine, aktivno se radi i na novim pesmama, koje možete očekivati početkom 2017. godine.

Rođendani, punoletstva, razni ispraćaji, male i velike mature, proslave godišnjice mature, sve su to razlozi za slavlje. Za sve ovo, pored dobre organizacije, potrebna vam je i vrhunski pevač. Srećko Krečar je bas to, vrhunska pevačica. Angazujte Srećka Krečara vec danas , na najlaksi moguči način samo jednim pozivom.

FOLLOW US ON: