Samo Bob

samo bob

Samo Bob pevač i muzičar koji je jako zastupljen na javnoj sceni. Sarađivao sa mnogobrojnim imenima sa estradne scene. Sa svojom solo karijerom se izdvojio sa singlom Nemački Policajci i albumom Soba za sećanje. Posebno je poznat po obradi pesme Crni sin. Nastupa širom Srbije i Evrope sa svojim bendom.

U jednoj luksuznoj vili u Zemunu,  mladi pevač Bob Radojević snimio je kadove za svoj novi spot za bržu pesmu koja nosi naziv „Nema dalje“. Bob je nekada bio deo benda koji je radio sa popularnom Slađom Allegro, pa smo ga upitali u kakvim odnosima je ostao sa ovom pevačicom.

– Slađa i ja se nikada nismo svađali. Ostali smo u dobrim odnosima. Čak postoji mogućnost nakon što se ona porodi da ona i ja snimimo i duet. Slađa me podržala kada sam se posvetio solo karijeri i hvala joj na tome – rekao je Bob za naš portal.

Za snimanje spota za „Nema dalje“, Bob je angažovao atraktivnu Anu Radulović. Ona je inače supruga zvezde „Granda“ Mirčeta Radulovića. Pošto je ovo njen prvi spot, mi smo je pitali kako je moguće da je sam suprug dosad nije ubacio u neki svoj spot.

FOLLOW US ON: