Homepoznati pevaciRada Manojlović

Rada Manojlović

rada manojlovic

Radmila Rada Manojlović je srpska folk pevačica. Rođena je 25. avgusta 1985. godine u Požarevcu.

Odrasla je u selu Četerežu. Završila je srednju školu u Velikoj Plani, a nakon toga je upisala Ekonomski fakultet u Kragujevcu. Kada je imala devetnaest godina, njena majka se razbolela i preminula je od raka grlića materice. Teško je živela jer je sama morala da zarađuje za školovanje. Otac Rade joj je bio velika podrška i od njega je nasledila talenat za muziku. Ima mlađu sestru Mariju za koju je vezana i polubrata Nenada koji je, takođe, pevač.

Sa pobednikom Zvezda Granda, Harisom Bekrićem, je otpevala duet „Biseri i svila“ koji je za jedan dan imao milion pregleda na you tube-u. Učestvuje u emisiji „Neki novi klinci“ kao član žirija koji, pored nje, čine: Milica Todorović, Bane Mojičević i Milan Topalović Topalko.

Seka je svoju profesionalnu karijeru, započela praktično učešćem na festivalu „Moravski biseri“ u Ćupriji, 2002. godine, a kada je oduševila publiku u prepunoj „Hali sportova“, te sa pesmom „Idealno tvoja“ i osvojila nagradu publike, ali je tada neočekivano upoznala i svog budućeg prvo menadžera a kasnije i prvog supruga, ali se sa njim vrlo brzo i razvela.

Svaki slobodan trenutak pevačica Rada Manojlović koristi kako bi posetila porodicu i rodnom selu Četereže. Nikada nije zaboravila odakle potiče, a svom ocu Radetu je sagradila i kuću, te sve što je zaradila uložila u tu nekretninu.

Radmila Manojlović je nekoliko puta do sada istakla da mnogo radi, ali da je skromna i da ne troši previše novca na garderobu. Sve je uložila da kuća izgleda prostrano i da svako ima svoju prostoriju.

Sudeći prema broju slušanja na portalu YouTube, najpopularnija Radina pesma je „Alkotest“ sa 28 279 491 pregled na datum 02.01.2017. godine.

FOLLOW US ON: