Homepoznati pevaciMišel Gvozdenović

Mišel Gvozdenović

Misel Gvozdenovic
Misel Gvozdenovic je rodjen 12.11.1988 u Nijmegen-u, tj. u Holandiji, ali je rodom iz Cacka. Pre par godina se vratio u Srbiju da ostvari svoje snove, to jeste da postane pevac. U sezoni 2010/2011 je osvojio 4-to mesto u finalama u Beogradskoj areni. Trenutno zivi sam u Beogradu, a tokom takmicenja je stanovao u Cacku. Njegovi favoriti medju pevacima su uglavnom Saban Saulic, koji je takodje famelija mladog pevaca i Ljuba Alicic, koji je inace dobar prijatelj cele porodice Gvozdenovic! Dalje je snimio 2 pesme u 2011 godini pod imenom “Zoro moja“ i “Tvoja lepota boli“. Miselova porodica zivi jos uvek u Nijmegen-u, to jeste otac, majka, stariji brat i mladji brat.

 Poslednju pesmu koju je snimio je PROPAST TOTALNA

Mišel Gvozdenović snimio je letnji hit “Još gorim”, za koji je uradio i prvi spot u karijeri. Nakon pet uspešnih singlova, na red je došla i šesta numera, koju je snimao nekoliko meseci. ”Redatelj je od mene zahtevao da se pokažem i kao glumac!
Bilo mi je interesantno jer je ovo potpuno novo iskustvo. Zgodne devojke su mi otežavale posao jer sam morao da budem suzdržan, dok one onako napucane i zgodne igraju oko mene”- kaže Mišel.
FOLLOW US ON: