Homepoznati pevaciMiloš Radovanović

Miloš Radovanović

milos radovanovic

Mladi i talentovani pevač Miloš Radovanović, postao je najpoznatiji kada je otpevao pesmu „Pukni zoro“ za film „Montevideo“, a inače se takmičio i u „Zvezdama Granda“ kao i u šou programu za muzičke talente „Pinkove zvezde“, te će u nastavku teksta biti više reči i o njegovoj muzičkoj karijeri i o privatnom životu.

Mladi i talentovani pevač Miloš Radovanović je rođen u Užicu u Srbiji, 9. jula 1983. godine, te je znao od malena da želi da se bavi muzikom, i postao je poznat narodu po svojoj specifičnoj boji glasa ali i neodoljivom šarmu koji poseduje.

U rodnom gradu Užicu je Miloš Radovanović završio osnovnu školu „Andrija Đurović“, a potom i srednju Mašinsku školu, ali je već u osnovnoj školi znao da će muzika biti njegov životni poziv, te je u KUD „Sevojno“ počeo dosta rano da svira harmoniku.

Jedno vreme je Miloš proveo u Čačku gde je osnovao bend, ali je pravi uspeh usledio kada se on i preselio u Beograd i sa dva momka iz Bosne i Hercegovine, Mirkom i Miodragom, počeo da dalje svira po prestoničkim klubovima i splavovima, ali kafda su se njegovi saradnici morali vratiti u Austzraliju, Miloš Radovanović je odlučio da nastavi da sam nastupa.

Miloša je proslavilo izvođenje pesme „Pukni zoro“, te je postao i finalista takmičenja „Pinkove zvezde“, i smatra se da je pred njim blistava muzička karijera.

Za sebe često Miloš Radovanović kaže da je njegov život muzika, i da se u srpsku prestonicu preselio kako bi mogao da lakše ostvari svoj san i postane popularan i tražen pevač, u čemu je čini se i uspeo jer su njegovi nastupi izuzetno posećeni, posebno od kada je izdao i svoj prvi singl „Vidi me sad“, septembra 2015. godine.

FOLLOW US ON: