Homezvezde grandaMILOŠ BRKIĆ

MILOŠ BRKIĆ

 

MILOŠ BRKIĆ

Miloš Brkić rođen je 15. avgusta 1991. u Novom Sadu. Završio je srednju muzičku školu „Isidor Bajić“ u Novom Sadu. Pored pevanja, svira i nekoliko instrumenata kao što su gitara, klavir i harmonika. Već nekoliko godina svira po klubovima u Novom Sadu i okolini. Upisao je Pedagoški fakultet.

KARIJERA

Široj javnosti je postao poznat nakon učešća u šou programu Zvezde Granda, sezona 2011/12. Dana 17. marta 2012. napustio je takmičenje, posle brojnih nedelja i nastupa. Nakon toga, Miloš ponovo učestvuje u takmičenju Zvezde Granda, sezona 2012/13. Posle ispadanja tik pred finale, Grand produkcija je odlučila da ga, i pored toga što nije uspeo da prođe u baražu, vrati u dalje takmičenje. osle ispadanja tik pred finale, Grand produkcija je odlučila da ga, i pored toga što nije uspeo da prođe u baražu, vrati u dalje takmičenje

Rođendani, punoletstva, razni ispraćaji, male i velike mature, proslave godišnjice mature, sve su to razlozi za slavlje. Za sve ovo, pored dobre organizacije, potreban vam je i vrhunski pevač. Miloš Brkić je bas to, vrhunski pevač. Angazujte Miloša Brkića danas , na najlaksi moguči način samo jednim pozivom.

FOLLOW US ON: