Homepoznati pevaciMilica Todorović

Milica Todorović

milica todorovic

Svoju muzičku karijeru, Milica Todorović je započela 2005. godine i to kao učesnica druge sezone popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”. U okviru pomenutog takmičenja, Milica je pokazala toliko raskošan muzički talenat da je u finalu takmičenja koje je održano 18. jula 2005. godine odnela pobedu. U trenutku kada je pobedila u drugoj sezoni takmičenja “Zvezde Granda”, Milica je imala samo 14 godina i shodno tome, jasno je da je ona sve do danas najmlađa pobednica u istoriji ovog takmičenja.

Osim zbog njenog raskošnog talenta za pevanje, Milicu je publika zavolela i zbog njenog smisla za humor i zbog harizme kojom doslovno pleni i osvaja.

Nakon što je proglašena pobednicom druge sezone muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, od Grand produkcije, Milica je dobila priliku da snimi svoje dve pesme i to pesmu pod nazivom “Reci ja” i pesmu pod nazivom “Uporedi me”. Pomenute Milicine pesme, našle su se na takozvanom koktel CD-u koji je u izdanju Grand produkcije objavljen 2005. godine, a na kojem su se osim Milicinih pesama našle i pesme ostalih finalista te sezone takmičenja, a to su Jadranka Barjaktarović, Jovana Pajić, Aca Rađenović, Saša Jovanović i Nenad Jovanović. Pesma koja se takođe našla na ovom izdanju Grandovog koktel CD-a, jeste pesma pod nazivom “Jači pol” koju su zajedno izvele Milica Todorović, Jadranka Barjaktarović i Jovana Pajić.

Sve tri Milicine pesme, odmah po objavljivanju su osvojile srca publike, a zbog tematike koju obrađuju, postale su jako popularne, naročito među ženskom populacijom.

Ono o čemu svi koji poznaju Milicu Todorović mogu da posvedoče, jeste da je ona jedna izuzetno pozitivna i gotovo uvek nasmejana mlada devojka koja doslovno pleni pozitivnom energijom i harizmom. Tu svoju osobinu, Milica neretko ispoljava i u televizijskim emisijama u kojima gostuje i u kojima zasmejava voditelje, ostale goste i publiku.

FOLLOW US ON: