Homezvezde grandaMILAN MITROVIĆ

MILAN MITROVIĆ

 

MILAN MITROVIĆ

Milan Mitrović rodjen je 29.maja 1988. godine u Vrbasu. U Probao je cak i da se bavi sudjenjem utakmica. Zavrsio je je srednju ekonomsku, a sada je student međunarodnog poslovanja na Višoj poslovnoj školi. U prethodnoj sezoni takmicenja “Zvezde granda” bio je ucesnik, a u ovoj sada sezoni bavi se poslom voditelja. Dok se takmicio uspeh je doziveo pobedom u barazu. Milan Mitrović Milan Mitrović„Zvezde Granda“.

KARIJERA

Zvezda Granda Milan Mitrović je što zbog popularnosti što zbog šarma koji poseduje bio na meti mnogih žena godinama, a onda se pre nekoliko godina skrasio pored Nišlijke Bojane, koja mu je danas supruga i sa kojom ima ćerku Zaru. Milan i Bojana su se 2015. godine u julu venčali pred matičarem, a onda su se godinu dana kasnije zavetovali na večnu ljubav i pred bogom. Mnogi smatraju da Milan ima jednu od najlepših i najzgodnijih žena među estradnjacima, a on često ističe da je ponosan kakvu suprugu ima.

Rođendani, punoletstva, razni ispraćaji, male i velike mature, proslave godišnjice mature, sve su to razlozi za slavlje. Za sve ovo, pored dobre organizacije, potreban vam je i vrhunski pevač. Milan Mitrović je bas to, vrhunski pevač. Angazujte Milana Mitrovića danas , na najlaksi moguči način samo jednim pozivom.

POST TAGS:
FOLLOW US ON: