Homezvezde grandaMILAN DINČIĆ DINČA

MILAN DINČIĆ DINČA

 

MILAN DINČIĆ DINČA

Mladi pevač Milan Dinčić odrastao je u varošici Grdelica nadomak Leskovca, gde je živeo sa roditeljima i starijom sestrom. Otac Boža, opštinski matičar, i majka Slavica, kuvarica, Milana i Lidiju vaspitavali su u tradicionalnom duhu.

KARIJERA

Počeo je pevanjem u wc-u, a završio kao trećeplasirani na Zvezdama Granda. Ima veoma bistar, proziran i melodičan glas. On je vrlo komunikativan, zabavan, druželjubiv, zbog čega i ima puno prijatelja.Iako je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom, jer je Milan počeo da nastupa i zarađuje, dogodio mu se veliki peh. Dobio je upalu glasnih žica, za koju je u početku mislio da je bezazlena, ali se kasnije ispostavilo da je veoma ozbiljna. Pošto se nije na vreme lečio, morao je dva meseca da ćuti, a o pevanju nije smeo ni da razmišlja.

Rođendani, punoletstva, razni ispraćaji, male i velike mature, proslave godišnjice mature, sve su to razlozi za slavlje. Za sve ovo, pored dobre organizacije, potreban vam je i vrhunski pevač. Milan Dinčić Dinča je bas to, vrhunski pevač. Angazujte Milana Dinčić Dinču vec danas , na najlaksi moguči način samo jednim pozivom.

POST TAGS:
FOLLOW US ON: