Homepoznati pevaciMia Borisavljević

Mia Borisavljević

mia borisavljevic

Mia Borisavljević, rođena je 8. juna 1984. godine u Valjevu. U Valjevu, Mia je odrasla i tu je živela sve do završetka svog srednjeg obrazovanja i do upisa Fakulteta poslovnih studija na Univerzitetu “Megatrend” zbog kojeg je odlučila da se preseli u Beograd.

Mia je imala jako lepo i srećno detinjstvo i rasla je pored svog oca, pored svoje majke i pored svoje nekoliko godina starije sestre Ive.

S obzirom da su Miine bake i deke takođe iz Valjeva, Mia je osim sa roditeljima i sa sestrom trenutke svog detinjstva, tačnije odrastanja često provodila i sa njima.

Miini roditelji, uložili su puno nesebičnog truda u Miino vaspitanje kao i u vaspitanje njene rođene sestre, a ono što su takođe postigli, jeste da su između njih dve izgradili jaku povezanost i čvrstu prisnost.

Svoju muzičku karijeru, Mia Borisavljević je započela 2008. godine, kada je u saradnji sa Grand produkcijom snimila i objavila svoj prvi muzički album koji nosi naziv “Prvi stepen ludila”. Nakon što se pomenuti muzički album našao na tržištu, Mia je pesme koje su se sa njega izdvojile podržala i ispratila video spotovima. Konkretnije, prvi video spot koji je Mia snimila, jeste video spot za istoimenu pesmu, a drugi video spot koji je snimila, jeste video spot za pesmu koja nosi naziv “Kako da ne”. Nakon što je snimila pomenute video spotove, Mia je najveću pažnju publike skrenula zahvaljujući video spotu za pesmu pod nazivom “Kako da ne” u kojem se pojavljuje potpuno naga i to tako što hoda po teretani i po auto-putu.

2017. godine, Mia Borisavljević je snimila i objavila pesmu pod nazivom “Ko je gore prošao”.

FOLLOW US ON: