Homezvezde grandaMARKO KOSTIĆ

MARKO KOSTIĆ

 

MARKO KOSTIĆ

P Marko Kostić je kandidat za nove zvezde granda. Rodjen je u Paracinu 02.07.1992. Od malih nogu, njegov talenat je dolazio do izrazaja. Ono sto nikoga ne ostavlja ravnodusnim kada je u pitanju Marko jeste glas kojim on raspolaze sa samo 16 godina… njegov glas je jak, temperamentan I energican. Izjavio je da su mu omiljeni pevaci Nikola Rokvic I Sasa Matic. Imali smo prilike da cujemo Markovo izvodjenje pesama njegovih omiljenih pevaca. Voleo bi da jednog dana snimi duet s Dusanom Svilarom a favoriti proslogodisnjih zvezda granda su mu Rada I Dinca.

KARIJERA

Marko je omiljena zvezda granda zenskog pola mladjeg uzrasta. Devojke luduju za njim I obozavaju ga. Medjutim, pored svega toga, Marko je izjavio da jos uvek nema devojku. Omiljeni sport Marka Kostica je fudbal. Prati italijansku prvu ligu. Sto se tice filmova, njegov omiljeni film je „american pie“. O Marku Kosticu za sada mogli smo cuti samo reci hvale. Skromnost, prelep osmeh kao I neosprno dobar glas je ono sto mnoge obara s nogu.

Rođendani, punoletstva, razni ispraćaji, male i velike mature, proslave godišnjice mature, sve su to razlozi za slavlje. Za sve ovo, pored dobre organizacije, potreban vam je i vrhunski pevač. Marko Kostić je bas to, vrhunski pevač. Angazujte Marka Kostić danas , na najlaksi moguči način samo jednim pozivom.

POST TAGS:
FOLLOW US ON: