Homepoznati pevaciMarina Visković

Marina Visković

marina viskovic

Marina Visković, važi za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica koje su trenutno prisutne na domaćoj estradnoj sceni.

Za razliku od mnogih njenih koleginica koje su istih ili približnih godina kao i ona, Marina Visković je svoju muzičku karijeru započela potpuno samostalno i bez učešća u bilo kom muzičkom takmičenju.

Naime, 2008. godine, od kada je prošla skoro čitava jedna decenija, Marina je snimila svoju prvu pesmu, pod nazivom “Gde sam grešila”. Nekoliko meseci po završetku snimanja pesme, 2009. godine, Marina je pesmu objavila na YouTubu, gde je ona za veoma kratak vremenski period osvojila ogroman broj pregleda i ogromnu popularnost.

Zahvaljujući toj činjenici, Marina je postala poznata široj javnosti i pridobila je ogroman broj fanova, mahom mladih ljudi. U želji da ispoštuje naklonost brojnih fanova, godinu dana kasnije, dakle 2010. godine, Marina je odlučila da za pomenutu pesmu snimi i video spot i taj potez, pokazao se kao izuzetno dobar za nastavak njene muzičke karijere.

Marina Visković, rođena je 26. februara 1988. godine u opštini Zemun u Beogradu, gde je provela period najranijeg detinjstva, kao i period osnovnog i srednjeg obrazovanja.

Svoj muzički talenat i svoju ljubav prema muzici, Marina je ispoljila u periodu pohađanja osnovne škole, pa je paralelno sa odlaskom u školu, veoma često odlazila i na časove klavira.

Pored toga, Marina je bila aktivna i kao član dečijeg hora i već tada, počela je da uči o tehnikama pevanja i o pravilnom usmeravanju glasa.

Marina Visković   je srpska pop pevačica poznata po pesmama Alisa u zemlji čuda, Gde sam grešila, Pogrešan raj, Superheroj, Kolaps i drugima.

FOLLOW US ON: