Homepoznati pevaciMarina Bogdanović

Marina Bogdanović

marina bogdanovic
Folk pevačica Marina Bogdanović osim što pravi odličnu atmosferu na veseljima na kojima peva, ona privlači veliku pažnju i zbog atraktivnog izgleda.
Njeni nastupi ispunjeni su do poslednjeg mesta, a publika je oduševljena zbog repertoara koji je raznovrstan. Iako su Marinu mnogi zapamtili kao sjajnog izvođača narodne muzike, imali smo prilike da se uverimo i da fenomenalno peva i zabavnjake, te zbog svog širokog repertorara, ujedno je postal i jedna od taraženijih pevačica Zvezda Granda.
Marina Bogdanović nedavno je gostujući u emisiji “Zvezde Granda Specijal“ premijerno otpevala svoju prvu pesmu u karijeri, a ovom prilikom govorila je o tome da li je zadovoljna kako je numera “  Kreni odmah “prošla, šta je dobila učestvovanjem u „Zvezdama Granda“ i sa kojim kolegama se i danas nakon završetka takmičenja rado druži.

Marko i Vojke iz grupe “Đans” u saradnji sa Priti Bojem, koji su i napravili pesmu, uradili su vrhunski posao i jako sam zadovoljna numerom. Koristići neke instrumente u pesmi uspeli smo da zadržimo dah tradicionalne muzike, koji sam potencirala kroz celo takmičenje. Moram da priznam da ja volim i malo moderniji zvuk, koji nisam toliko imala prilike da izvodim na svojim nastupima, jer sam smatrala da možda ta vrsta muzike nije baš primerena za takmičenje tog tipa. Zato sam presrećna što je pesma “Kreni odmah” spoj dva muzička pravca, koja najviše volim i uvek zbog toga za sebe kažem da sam dvostruka muzička ličnost.
FOLLOW US ON: