LAGUNA BEND

Poznati smo po dobroj atmosferi koju pravimo i šarolikom repertoaru koji zadovoljava skoro sve ukuse.Naš recept za uspeh je da na svakom nastupu napravimo atmosferu za pamćenje i da svaki gost bude oduševljen profesionalizmom, kvalitetom i pozitivnom energijom benda. Ako vam treba iskusan,kulturan bend onda ste na pravom mestu.

Bend je nastao pre 13 godina. Profesionalnost,iskustvo i pozitivna energija kojom zračimo su naša najveća preporuka. Iza sebe imamo mnogo uspešnih venčanja,rodjendana,klubova i svirki. Poznati po dobroj atmosferi, šarolikom repertoaru i odličnim vibracijama koje prenosimo na podijum!

Pored klubskih svirki, svadbi,rođendana,humanitarnih koncerata,matura i sl. tu su i gostovanja u mnogim televizijskim emisijama kao prateći bend poznatim estradnim ličnostima… Mogli ste nas gledati dve sezone u emisiji “Ljubavni signali”  a koju je vodila Olja Crnogorac.
Nastupali smo sa raznim estradnim ličnostima kao sto su Haris Dzinović,Amadeus Bend,Topalko,Biljana Sečivanović,Milica Todorović…itd… Takodje smo imali čast da sviramo poznatim estradnim ličnostima,predsedniku Republike Srpske i priznatim svetski poznatim sportistima.
Bend je sastavljen od vrhunskih muzičara i vokala ali i sjajnih ljudi koji uvek izlaze u susret mladencima i poštuju dogovore što dokazuje uspešno poslovanje i mnogo preporuka svih ovih godina unazad.Bend je 2012-te prezentovao javnosti svoj prvi spot za pesmu “Sto godina tuge”, a 2007 smo učestvovali na Pan music festivalu sa pesmom “Jedino moje” koju je publika odlično prihvatila.

FOLLOW US ON: