Homepoznati pevaciJelena Vučković

Jelena Vučković

jelena vuckovic

Potiče iz muzičke porodice. Njena majka je Gordana Goca Božinovska, popularna turbo-folk pevačica, a otac je Rade Vučković, autor velikih hitova kao što su: „Sneg je opet, Snežana“, „Ciganin i violina“, „Gorko vino“, Dođi kod Skadarlije“, „Nisam te se nagledao“, itd. Od malih nogu je ispoljavala muzički talenat, a roditelji su joj uvek pružali podršku. Najveći deo detinjstva je provela u selu kod babe i dede po majci. Jako je bila vezana za Zorana Šijana, pokojnog supruga njene majke, i kada je poginuo, danima je plakala i bila u depresiji. Nakon osnovne, završila je srednju medicinsku školu.

2010. godine je učestvovala u takmičenju Zvezde Granda. Na prvom javnom nastupu je otpevala Cecinu pesmu „Vazduh koji dišem“ i dobila je pozitivne kritike.

2012. godine je promovisala pesme „Heroji nikad ne umiru“ i „Brate moj“. 2013. godine je snimila duet „Mišu moj“ sa DJ Vujom koji na you tube-u ima 2.215.346 pregleda. 2014. godine je ponovo sarađivala sa DJ Vujom i izbacili su duet „Dragane“. Takođe je snimila numeru „Habibi“. 2015. godine je uradila singl „Hajde da poludimo“ i duete: „Do smrti zajedno“ sa Sinišom Vučom, „Led“ sa DJ Vujom i „Baraba“ sa Evrokrem Barabama.

Tokom 2019. godine snimio je tri velika hita „Faktor iznenađenja“, „Zeština“ i Nogu pred nogu“.

FOLLOW US ON: