Homepoznati pevaciJana Todorović

Jana Todorović

jana

Jana Todorović kontakt-Potrebna vam je muzika za svadbu ili neku drugu proslavu.

Zelite da Vas i vase goste uveseljava  Jana Todorović , onda ste na pravom mestu.

Pozovite nas tu smo za Vas , Jana Todorović kontakt +381 62 1980 158

Jana Todorović, poznatija samo kao Jana, poznata je srpska folk pevačica, koja nije toliko zastupljena na TV ekranima, ali je pravi „štimung“ majstor na raznim veseljima i brojnim gostovanjima u diskotekama i klubovima širom zemlje, regiona i inostranstva.

Prepoznatljiva po pesmama „Šta će ti pevačica“, „Ostavi mi drugove“, „Kući, kući“, „Crna kutija“, „Troši me ove noći“ i drugima. Rođena je 15. marta 1974. godine u Prištini. Odrasla je u mestu Babin Most nedaleko od Prištine. Sa suprugom Ivanom Todorovićem i ćerkom Kristinom Džulijen živi u Minhenu.

Muzikom je počela da se bavi već u osnovnoj školi kada je s ocem i bratom Dejanom nastupala u Prištini i okolnim mestima. Profesionalno bavljenje pevanjem počinje u kafani Obilić u Beogradu. Prvi album je objavila 1992. pod naslovom „Imam moć“. S obzirom da ploča nije naišla na očekivane reakcije šire publike, Jana je počela da radi kao profesor muzičke kulture u školi u Babinom Mostu. Drugi album snimila je 1998. godine. Reč je o CD-u „Jana “sa pesmama „Sokolica“, „Dva života“, „Primadona“ i drugima.

Već naredne godine objavila je album „Polaznica“. Ipak, do prekretnice u njenoj karijeri došlo je 2000. godine kada je snimila pesmu „Ostavi mi drugove“, koja je za vrlo kratko vreme postala pravi hit.

Sa Ivanom Todorovićem se venčala 1995. godine, a on je kako pevačica i danas ističe, u njenu karijeru uložio i novac i pomogao joj da postane popularna i velika zvezda kakva je danas.

Prelepa crnka sa ponosom ističe da sa suprugom ima idiličan odnos, te da im je ljubav ista kao i od prvoga dana kada su se upoznali, ali navodi i da upravo zbog njegovog protivljenja, nikada nije išla na estetske intervencije, iako je želela da koriguje sitne bore i nepravilnosti koje su joj se sa godinama pojavile na licu.

FOLLOW US ON: