Homezvezde grandaDEJANA ERIĆ

DEJANA ERIĆ

DEJANA ERIĆ

Medjutim, pored pevanja Dejana Erić je i jedna od popularnijih srpskih blogerki. Na svom Jutjub kanalu ona govori o šminkanju, lepoti, modi, a prati je više desetina hiljada ljudi, što joj je omogućilo da zaradi veliki novac od ovog posla. Jednom prilikom ona je sa svojim pratiocima podelila i da se u međuvremenu udala, a zatim i razvela, međutim nije želela da više otkriva na tu temu.

KARIJERA

Dejana Erić se prvi put pojavila u “Zvezdama Granda” 2012. godine, a tada je vodila bitku sa viškom kilograma. Godine 2015. ponovo je stala na ovu scenu, i to nakon što je smršala 20 kilograma, a pojedini članovi žirija nisu je prepoznali. Tada je stigla do finala, a zatim snimila i svoju prvu pesmu “Rikošet”.

Rođendani, punoletstva, razni ispraćaji, male i velike mature, proslave godišnjice mature, sve su to razlozi za slavlje. Za sve ovo, pored dobre organizacije, potrebna vam je i vrhunska pevačica. Dejana Erić je bas to, vrhunska pevačica. Angazujte Dejanu Erić vec danas , na najlaksi moguči način samo jednim pozivom.

POST TAGS:
FOLLOW US ON: