Homepoznati pevaciDEJAN TEJOVAC

DEJAN TEJOVAC

Dejan Tejovac

Dejan Tejovac kontakt-Potrebna vam je muzika za svadbu ili neku drugu proslavu.

Zelite da Vas i vase goste uveseljava  dejan Tejovac , onda ste na pravom mestu.

Pozovite nas tu smo za Vas , Dejan Tejovac kontakt+381 62 1980 158

Dejan Nedić Tejovac, rodjen je 23. marta 1993. godine u Gornjem Milanovcu. Oženjen je suprugom Ivanom sa kojom živi u Kragujevcu. Zvanje strukovni fizioterapeut stekao je u Medicinskoj školi u Čačku, a muzikom se bavi još od osnovne škole. Bio je član orkestra Stari drugari iz Gornjeg Milanovca, a trenutno je u orkestru Grebići iz čačka. Svoj prvi singl, koji nosi naziv Ona me varala, objavio je samostalno 2013. godine. Bavi se takođe pisanjem tekstova i komponovanjem pesama. Voli putovanja, a hobi mu je automobilizam.

KARIJERA

Bio je član orkestra Stari drugari iz Gornjeg Milanovca, a trenutno je u orkestru Grebi&ccacute;i iz čačka. Svoj prvi singl, koji nosi naziv Ona me varala, objavio je samostalno 2013. godine. Bavi se takođe pisanjem tekstova i komponovanjem pesama. Voli putovanja, a hobi mu je automobilizam. Uporan je, ambiciozan ali i brzoplet. Učestvovao je sezoni “Zvezda Granda”. Njegov muzički idol je Šaban Šaulić.

Placam i ne pitam

Rođendani, punoletstva, razni ispraćaji, male i velike mature, proslave godišnjice mature, sve su to razlozi za slavlje. Za sve ovo, pored dobre organizacije, potreban vam je i vrhunski pevač. Dejan Tejovac je bas to, vrhunski pevač. Angazujte Dejana Tejovca danas , na najlaksi moguči način samo jednim pozivom.

FOLLOW US ON: