Homepoznati pevaciDARKO LAZIĆ

DARKO LAZIĆ

Darko Lazic

Darko Lazic kontakt-Potrebna vam je muzika za svadbu ili neku drugu proslavu.

Zelite da Vas i vase goste uveseljava  Darko Lazic , onda ste na pravom mestu.

Pozovite nas tu smo za Vas , Darko Lazic kontakt+381 62 1980 158

Darko Lazic je srpski folk pevač koji je pobedio u četvrtoj sezoni muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Rođen je 13. oktobra 1991. godine u opštini Peć inci koja se nalazi u Sremskom okrugu.

KARIJERA

2008. godine Darko je započeo učešć e u Zvezdama Granda. Neke od pesama koje je otpevao su: „Ti si žena koju ludo volim“, „Sumorno jutro“, „Lepotice grada“, „Otvori mi svoja vrata“, „Put me zove“, itd. Sredinom 2009. godine se plasirao u finale takmičenja koje je održano u Beogradskoj areni pred oko 15.000 gledalaca. Darko je osvojio 393.651 SMS glas i postao je nova zvezda Granda.

Ubrzo je snimio svoj prvi album „Brate moj“ na kome su se, osim naslovne numere, izdvojile: „Idi drugome“, „Srce od silikona“ i „Korak do sna“.

2019 je snimio pesmu A NEKAD JE DOLAZILA STALNO

Darko je veliki ljubitelj sportskih automobila i motora. Sa prijateljem je u garaži napravio motor kvad u koji su uložili 1.000 evra. Pošto je izvodio vratolomije, u Brestaču je pao sa motora i povredio je rame. U bolnici mu je ugrađena šipka koju je morao da nosi mesec dana. Takođe voli da kuva i ume da spremi veliki broj jela. Iako ima višak kilograma, Darko uživa u hrani i ne planira da menja navike.

Rođendani, punoletstva, razni ispraćaji, male i velike mature, proslave godišnjice mature, sve su to razlozi za slavlje. Za sve ovo, pored dobre organizacije, potreban vam je i vrhunski pevač. Darko Lazić je bas to, vrhunski pevač. Angazujte Darka Lazića danas , na najlaksi moguči način samo jednim pozivom.

POST TAGS:
FOLLOW US ON: