Homebend za svadbeCHEGI & BRAĆA BLUZ BEND

CHEGI & BRAĆA BLUZ BEND

CHEGI & Braća Bluz Bend je sastavljen od vrhunskog tima muzičara gde je svaka pozicija u orkestru izglačana do savršenstva, bilo da je reč o pevačkoj, ritam ili solo sekciji.

U našem bendu vlada pozitivna energija, prefinjen ukus, nesebično zalaganje da klijentima napravimo žurke koje se prepričavaju već godinama. Za nas nema lepše stvari nego kada nam neko javi kako mu je neko pričao o nekom bendu koji svira neverovatno, ne znajući da nas taj neko poznaje…

Svaki segment nastupa je osmišljen, bilo da je reč o stajlingu, repertoarukoreografiji, show programu itd., a naše zalaganje je nesebično i bez rezerve.

Jedinstveni smo po tome što pored pevača i pevačice svako u bendu peva deo repertoara, tako da je program veoma raznovrstan i zanimljiv.

“Naš cilj je da Vaše venčanje učinimo magičnim. Da Vas i Vaše goste zabavimo atrkativnim show programom i da se o tom danu priča dugo vremena. To nam je do sada bila najbolja preporuka.”

Program koji se pravi za nastup nije određen samo ukusom benda, već zavisi od samih želja klijenata, da li preferiraju stranupoprocknarodnu ili starogradsku muziku. Kada nastupamo kao bend za svadbe, gde je najčešće struktura gostiju šarenolika, naša preporuka je da se sviraju svi žanrovi, a kada na licu mesta osetimo atmosferu, program ćemo prilagoditi tako da se napravi najbolja zabava, ali uvek u skladu sa vizijom koju smo prethodno zajedno definisali.

FOLLOW US ON: