HomeBendovi i orkestri za svadbe i vencanja

BENDOVI I ORKESTRI ZA SVADBE

...pitao je i rekla je DA...vreme je za nezaboravni dan...A T I L A  bend je pravi izbor za Vas da tako i bude...dok budete plesali uz pesmu koja je ogledalo

Najvece priznanje za jednog (u ovom slucaju tri) muzicara je zadovoljstvo na licima onih za koje sviramo.

Akustična Soba je desetočlani cover bend specijalizovan za korporativne, svadbene i rođendanske žurke

“Familijaran Bend”Datira Od 2000 God. Na Repertoaru Sve Vrste: Folk, Pop, Domace i Strane Muzike.

Samo ime benda Naš Način tera na razmišljanje zašto baš Naš Način i kakav je zapravo taj njihov način o kome se toliko priča? Sada već davne 2013. godine petorica naizgled običnih momaka rešili su da osnuju bend, ali takvih bendova je bilo mnogo.

Nije svejedno bend je šestočlani bend iz Niša koji čine, dva izuzetna vokala (pevač i pevačica) i četvorica vrhunskih instrumentalista. Više od 15 godina iskustva garantuju raznovrstan repertoar svih muzičkih žanrova

SEDMO NEBO BEND je sastavljen od profesionalnih, većinom školovanih muzičara i već duže vreme radi u nepromenjenom sastavu, većinom orijentisan na svadbe i druge vrste organizovanih zabava.

Sto Posto Bend uskoro proslavlja DECENIJU uspešnog rada!

BEND KOJI SE PAMTI Za 10 godina koliko postoji Bend Talasna duzina i preko 1500 razlicitih tipova svirki, mi smo stekli mnogo iskustva, tako da smo spremni da svaku vasu zamisao sprovedemo u delo

Berisavac orchestra (nekada nastupao pod nazivom Zora bend) je orkestar sa ogromnim iskustvom,čine ga 7 članova i po potrebi dodatni specijalni gosti instrumentalisti ili estradne zvezde.

CHEGI & Braća Bluz Bend je sastavljen od vrhunskog tima muzičara gde je svaka pozicija u orkestru izglačana do savršenstva, bilo da je reč o pevačkoj, ritam ili solo sekciji.

Dolce Vita bend je osnovan 2008.godine i sastoji se od sedam članova. Danas bend uspešno nastupa i svojim širokim repertoarom, koji obuhvata razne žanrove domaće i strane muzike, potvrđuje kvalitet o čemu svedoče brojni zadovoljni klijenti.

Dragan Gavrilovic Gaga,iz Smedereva.. Bend za svadbe, rodjendane, veridbe, krstenja… Nastupi po zemlji i inostranstvu

Energy bend je formiran u Martu 2012 godine, aktuelnim repertoarom, svirkom i energijom uspešno stvara vrhunsku atmosferu na svojim nastupima.

Bend za svadbe, rodjendane , proslave i sve vrste veselja

Poznati smo po dobroj atmosferi koju pravimo i šarolikom repertoaru koji zadovoljava skoro sve ukuse.Naš recept za uspeh je da na svakom nastupu napravimo atmosferu za pamćenje i da svaki gost bude oduševljen profesionalizmom, kvalitetom i pozitivnom energijom benda. Ako vam treba iskusan,kulturan bend onda ste na pravom mestu.

Bend za svadbe, rodjendane , proslave i sve vrste veselja

Orkestar Gorana Mihailovića je skup profesionalaca koji se muzičkim poslom bave već dugi niz godina. Broji osam članova, dva vokala, dve harmonike, violinu, dve klavijature i bubanj.

Bend za sve vrste proslava i veselja kako u zemlji tako i u inostranstvu . Orkestar sa višegodišnjim iskustvom,širokog repertoara.

Sastavljem od mladih,skolovanih momaka koji su zeljni dokazivanja.

Orkestar Nikole Zarića! Sjajan sastav od pet instrumentalista čiji cijelokupni repertoar obuhvata narodnu i zabavnu muziku, pa čak i kompozicije internacionalnog karaktera!

Orkestar Čarobne dirke je tim koji postoji već 10 godina posluje u Srbiji i Inostranstvu i poseduje veliko iskustvo .

POSITIVO BEND JE GRUPA IZ KRUŠEVCA KOJA VEĆ 15 GODINA RADI ZAJEDNO. BEND JE SASTAVLJEN OD 6 STALNIH ČLANOVA.

Muzika je moralni zakon. To daje dušu univerzumu, krila uma, let mašti i šarm i radost životu i svemu.

Repertoar : zabavne pesme (domaći pop, rok) , narodne pesme, noviteti, uvodni blok stranih hitova