HomeBend za svadbu, muzika za svadbu, bendovi za svadbu i proslave

Bend za svadbu, muzika za svadbu, bendovi za svadbu

Bend za svadbu

Postovani posetioci za razliku od mnogih bendova koji se nude u nasoj zemlji, smatramo da smo mi daleko iznad toga. Jednostavno mi nismo samo brend, mi smo predstavnici bendova za svadbu. Pored benda za svadbu kod nas mozete da angazujete poznate pevace kao i Zvezde Granda. Dan koji se vecno pamti, a za taj dan Vam je potreban bend za svadbu. Sve mora biti vrhunski i zato tu na scenu stupa muzika. Muzika je nešto sto pravi atmosveru, i pamti se isto koliko i taj prelepi dogadjaj. Bend za svadbu je jedna od najvažnijih karika dogadjaja , svadbe, rodjendana, proslava itd… Zato Vam preporučujemo nas portal bend za svadbu, pronaci cete sve sto Vam je potrebno .

Kako da pronadjete kvalitetan bend za svadbu?

Kvalitetan bend za svadbe kreiraće pravu „parti“ atmosferu koja će goste celu noć držati daleko od njihovih stolica. Međutim, pronalaženje pravog benda za svadbu mnogo je teže od pronalaženja di-džeja.

Kako započeti potragu za bendom za svadbu?

bendovi za svadbe
Postoje tri najčešća načina na koje mlada i mladoženja mogu naći idealan bend za svoj veliki dan. Mogu slučajno da posete događaj na kom bend svira, mogu pitati svoje prijatelje da im preporuče neki bend ili se mogu prepustiti čarima visoke tehnologije, odnosno internetu i započeti detaljnu pretragu. Da bi bili sigurni da je bend koji su pronašli na internetu dobar izbor, neophodno je da mladenci potraže video snimke benda, njihov najčešći repertoar, kao i ljude koji su ih već unajmljivali.

Šta treba pitati članove benda ili njihovog menadžera pre dogovora?

Pre nego unajme bend, mlada i mladoženja treba da se unapred dogovore oko svih detalja kako ne bi bilo neprijatnih situacija. Prvo i najbitnije, potrebno je pitati za cenu. Cene često zavise i od perioda u godini kada se svadba organizuje. Prva četvrtina godine je period kada se svadbe retko organizuju i zbog toga su cene bendova često malo niže.

Druga stvar o kojoj je neophodno popričati sa bendom jeste repertoar pesama. Pritom ne zaboravite da je to vaš dan, a ne dan vaših gostiju. Ukoliko ne volite narodnu muziku koja se najčešće izvodi na našim veseljima, o tome obavestite bend. Unapred se dogovorite koje narodne pesme dolaze u obzir, a koje ne. Sa druge strane, ukoliko ste fan „Metalike“ i sličnih bendova, savetujemo da sa time ne preterujete. Ipak, želite da se neko od gostiju na Vašem veselju zadrži duže od glavnog ručka.

Neophodno je takođe detaljno se dogovoriti o vremenu angažmana benda, odnosno o početku i kraju svirke, kao i o broju i trajanju njihovih pauza. Ne zaboravite da su i oni ljudska bića i da im je potrebna pauza za odmor, cigaretu ili ručak. Takođe, važno je dogovoriti se o vremenu u kom će se seći svadbena torta i kada će bend i na koliko dugo zameniti trube. Ukoliko želite da imate prvi mladenački ples, razgovarajte o vremenu njegovog izvođenja i o numeri uz koju ćete plesati. Kako ne bi kasnije bilo nekih promena. Nije loša ideja stvari poput cene i trajanja svirke staviti na papir i napraviti ugovor.