Homepoznati pevaciANDREANA ČEKIĆ

ANDREANA ČEKIĆ

Andreana Cekic

ANDREANA ČEKIĆ

Andreana Čekić je srpska pop-folk pevačica koja je široj javnosti postala poznata nakon takmičenja u muzičkom šou „Zvezde Granda“ (2010 – 2011) gde je osvojila šesto mesto.  Andreana je rođena 23. avgusta 1984. godine u Kozarskoj Dubici (Bosanska Dubica) u Bosni i Hercegovini. Živi i radi u Beogradu.

KARIJERA

Andreana Čekić je 2011/2012 okušala svoju sreću, ali nije uspela da se plasira u finale. Na sledecem takmicenju Andreana je odnela 6. mesto, a pobedu je odneo Darko Martinović.Posle finala Zvezda granda, Andreana Čekić počinje aktivno da snima numere.

2016. godine Andreana objavljuje pesmu „300 svatova

Andreana je komunikativna, vesela i omiljena među kolegama. Voli da se druži, da provodi vreme sa prijateljima, ali i da ih ugosti u svom domu. Dve godine je živela kao podstanar sa koleginicom Vanjom Mijatović na Bežanijskoj kosi. Voli da skuplja igračke i lutke koje dobija na poklon, a često ih i sama kupuje na raznim putovanjima.

Ono što je interesantno i malo poznato, jeste da pevačica voli arhitekturu i dizajn. Još kao dete je volela da od kaseta pravi makete kuća i raspored prostorija. Sada na računaru ima programe gde uživa da stvara nove kuće ili zgrade.  Kuću iz snova zamišlja kao vilu koju bi uredila u kombinaciji savremenog i viktorijanskog stila, sa mnogo prostorija i predivnim vrtom. Dok to ne ostvari, živi u stanu koji je sama uredila i osmislila i u kome preovladavaju topli tonovi.

 

Rođendani, punoletstva, razni ispraćaji, male i velike mature, proslave godišnjice mature, sve su to razlozi za slavlje. Za sve ovo, pored dobre organizacije, potrebna vam je i vrhunska pevačica.Andreana Čekić je bas to, vrhunska pevačica. Angazujte Andreanu Čekić vec danas , na najlaksi moguči način samo jednim pozivom.

FOLLOW US ON: