Ana Kokić

ana kokic

Ana Kokić počela je muzičku karijeru pre gotovo deceniju i po.

Prve korake na muzičkoj sceni napravila je još kao srednjoškolka, a popularnost među publikom i priznanje svojih kolega stekla je kroz tri godine rada i tri albuma sa grupom „Energija“ kao njihov „lead“ vokal i koautor mnogih hitova koji su obeležili kraj devedesetih. Nakon razlaza sa grupom nastavila je vrlo uspešnu solo karijeru, izdavši tri studijska albuma.

Anin zaštitni znak je tetovaža plave ruže kod zgloba desne noge, za koju kaže da je lepa na pogled, ali opasna na dodir.

Za svoju najveću vrlinu smatra to što ume da voli, dok sa druge strane, misli da joj je najveća mana to što često ne uspeva da proceni ljude. Kod drugih ceni dobrotu, iskrenost i humanost. Gnuša se nepravde i zla u ljudima. Kao svoja glavna „oružja“ navodi reči, osmeh i dobrotu. Najveće zadovoljstvo u profesiji su joj aplauzi i fanovi. To što je postala sama svoj gazda smatra najvećim uspehom u poslu kojim se bavi. Njen stil je elegantno-atraktivan, a za svoj izgled brine se isključivo sama.

Slobodno vreme Ana najviše voli da provodi sa svojom porodicom, da mašta, surfuje internetom, kuva. Poklonik je domaće kuhinje, odlično se snalazi u ovoj oblasti i za to najveće zasluge pripisuje mama Branki. Ana obožava slatkiše, a na prvo mesto stavlja čokoladu „Najlepše želje“. Omiljena pića su joj prirodni sokovi i kafa, alkohol ne konzumira gotovo uopšte.

2018- 9. januara Ana je objavila novi singl „Ima li on“ i video spot za isti.
2018- 6. jula Ana je objavila novi singl „Karmin“ u kojem po prvi put sarađuje sa sastavom Rimski & Corona.

FOLLOW US ON: